neděle 18. ledna 2009

Charlie Pace

Charlie, byl dokonalou postavou Lost, je velká škoda, že zemřel, protože mi bude chybět, ale musím říct, že ten díl, kdy zemřel byl jeden z nejlepších!

Charlie v podstatě žije svou kytarou, skupinou (Drei Schaft, která se pak ovšem rozpadla), na ostrově Clair, Aaronem a před tím i drogami. Před havárií byl jeho bratr Liam i Charlie závislí na heroinu, zatím co Liam se z toho úspěšně dostal, Charliemu to dělalo problémy. Na ostrově byly největšímy problémy absťáky, pomocnou ruku mu nabídl Locke, výměnou za kytaru. Nakonec to překonal, ale na ostrově se objevily zásoby drog v nalezeném havarovaném letadle, Charlie se ale nedal...V posledním díle 3. série umírá, v podmořské stanici, kde zruší rušičku signálu, byl s ním i Desmond, který mu to všechno předpověděl.

Před tím, než se potopili do stanice Charlie napsal Greatest Hits- pět nejdůležitějších okamžiků svého života: Jak překonal strach z vody a jako malý kluk skočil za tátou do bazénu. Jak poprvé slyšel v rádiu hrát You All Everybody. Jak dostal od svého bratra rodinný prsten, aby tak nesl tradici. Jak zachránil na ulici neznámou ženu, kterou přepadli zloději. A konečně jak se první noc po havárii na ostrově seznámil s Claire...Pak požádal Desmonda, aby to Claire předal.


Žádné komentáře:

Okomentovat