neděle 15. března 2009

Lyžák, aneb proč si zimu neužít naplno :)


Tak když to vezmu vážně od začátku, tak začnu pátkem. V životě jsem nebyla na něco tak natěšená, jako na tenhle lyžák. To asi to moje plánování:D- čekala jsem že udělám náký movie, ale to až pak..
Balení? Hledala jsem rukavice hodinu před odjezdem..normálka..

Vyjeli jsme v neděli 8. 3., sraz v pul 1, ja přijela tak ve čtvrt a všichni už byli před školou...-nechápu kam všichni spěchali:D. Snad hned, co jsme vyjeli mi Kačka oznámila, že zapoměla naše legendární triko...škoda...cesta byla neskutečně dlouhá, ale stále s mp3 v uších. Když už začínaly v dálce vykukovat vrcholky hor, bylo mi jasný...už jsme tu:D No fajn, tak ještě tak hodku a pul...:) Příjezdová slova profesova Javorského stála za to: Už se blížíme k cíli, až přijedeme, půjdeme, jo a támhle je ten most, jak se tam skáče ten banč, půjdeme přes předsín, kam si dáte zuché boty a budete pokračovat do objektu..prostě uplně z cesty. Jelikož jsme byli v tom samym penzoši jako jsem byla minule, ubytování mě nepřekvapilo, kam se to hrabe na Dietlgut a ty telefony:D Večeře...co jinýho než špagety, jako vždy:D
Poznámka profesorů: Začínáme vybírat 500 Kč kauce, 67 euro na permice, potvrzení o seřízení a bezinfekčnost..Renča po příchodu na pokoj: Ehm, ja asi nemam ty peníze, tyjo.
Nemůžu pominou skutečnost, že se mi hned první den totálně podělala karta do fotáku (samozřejmě mou blbostí, byla zablokovaná), Kačce nefungoval mobil- nešel jí ten roaming, ta moje karta nešla do notesu, Terky kartu to pro jistotu ani nenašlo...bože...Nakonec jsme usínali se záchvatem smíchu...Kačka hledala Adalberta.

Pondělí, první, co bylo po tak strašnym spánku, byl pohled z okna. Moje představa modrýho nebe byla doslova v prdeli, tak hnusně jsem ještě neviděla- pršelo, prostě na horách pršelo..Opět se projevilo při snídani vyjadřování Javora: Musíme tam být brzy aby jsme měli upravené Pisty (tak tohle by snad neřekla ani anše němčinářka..) Vejcem jsme se vytáhli nahoru, počítala jsem s tim, že aspoň uvidim na cestu..omyl..První pohled na Hintr byl trochu jinej, než jsem si v Praze představovala, mlha, sníh, vítr sekající do mého jemného obličeje:D No první den jsme nák odjeli, jezdili jsme sami, kouč si jel zřejmě zajezdit..na snb nas bylo tak 13, bylo to ok:)
Večer nás Javor poučil, že je tu problem s vracením zbytku jidel, a ono to vyznělo jako, že je problem se zvracením zbytku, jenže on to nepochopil, proč se všichni smějou a ještě nam řikal, že to neni sranda:D, ach jo..:D- sněhu bylo vážně hodně:F

Další den už nebyl tak hroznej z pohledu počasí, odpo i vylezlo slunko- konečně, jako už jsem si myslela, že budu vytahovat fotak jenom v tom vichru...(omyl)
Jezdilo se paradně, ten prašan byl idealni na FR, do lesa a tak..Večer se ozvala i Kačka, vzala si sebou notes a při večeři- Renča: Tak co budem dneska dělat? Kačka: No tak já mám televizi, tak se můžem koukat na filmy...okamžitej vytlem:D Když už jsme se chystali opravdu ke spánku, bylo ticho a Kačka z ničeho nic dostala tak strašnej, ale tak příšernej záchvat smíchu, že to vypadalo, že umře, a zřejmě se dusila, trvalo to tak 5 minut, myslela jsem, že umřu s ní...vážně hrůza:D

Středa...normálně jsem se probudila a bolelo mě oko...to bude v poho..Jelo se do Spitalu, drtivá většina z nás předpokládala po úterku krásné a slunné počasí, ohromující pohled na krásu rakouských alp a opálené obličeje (:D) opět omyl...
Co jsme vyjeli nahoru krtekem, samozřejmě že nás mlha a vichr nepřekvapily, Honza nám oznámil, že nemá přesku na vázání..jeli jsme dolů, do servisu...vyjeli nahoru a ted jsem zjistila já, že mi přeska nezapíná! Dobře, fajn, sjela jsem jednu jízdu a jeli jsme dolu opět do servisu...4 lidi rezignovali hnusnému počasí...odpoledne mě to začalo sakra bavit, Terka házela takový huby, že jsem smíchy ztrácela sílu a do sněhu jsem letěla taky....několikrát..Třetí, kritickej den byl poznat:D. K večeru oko natejká..- Terka po třetim dnu:D:D

Čtvrtek. Mám monokla....nechápu....nechápu od čeho...Kačka je ovšem hlavní podezřelý: No jako hodně lidí mi řiká, že v noci mávám rukama:D Probleskl mi obraz ruky v noci letící před mým obličejem..ovšem..
Slunce, konečně, aspoň na chvíli...mohla jsem fotit, točit, všechno....ovšem pokud bych měla funkční foťák...vyblejskla jsem tak 7 fotek, 1 video a fotak nešel. Ne, prostě nešel...rači jsem nic neřikala..Byl skvělej sníh, skvěle jsme si všichni zajezdili..Měla jsem dost za to, že příští den bude stejně hezky..myslíte? Opět omyl..
Večer jsme uspořádali hromadnou koulovačku...sníh jsem měla i v nose a pupíku...brutus, ale bylo to skvělí:D
Čtvrtek byl ten onen den, kdy došlo k bageto-šunko-řízko-chlebo-máslo-pomerančové válce přes balkony......bez komentáře.....a bordel na balkoně jsme měli my...kdo jinej..-the best:)

Pátek, 13.týho- poslední den, neee:(. Balit, balit, balit...nesnášim to. Sklidit celej ten bordel po pokoji byla fakt síla...poslední čau pokoji a jelo se na sjezdovky....Ptáte se na počasí? Má cenu vůbec odpovídat? NE. Jelikož dole bylo tak hrozně hnusně, předpokládali jsme, že nahoře bude sněžit...jo, ještě se nahoru dostat. Dobrou půl hodinu jsme čekali u vajíčka, protože nejelo...nahoru jsme jeli s přestávkama...cca 25 min.?! Po té době, co jsme se dostali nahoru jsme zjistili, že nahoře nic nejezdí...co teď...po chvíli se kotvy rozjely...aspoň že tak..Sníh byl stále pro snb perfektní:) Nevim, jak lyžaři, ale já si to neskutečně užívala, ještě mi chyběla mp3:) Ani jsme se nenadáli a bylo poledne a žrádlo (:D) Přežrala jsem se..prej kotleta s hranolkama...nezmínili se ovšem, že jsou to 2 kotlety a hranolek je celej talíř! Ale protože jsem viděla, že se vyjasňuje, šlo se jezdit, nádhernej závěr, sakra já chci foťák! Grrr...Poslední jízdy ukončila jízda dolu vajíčkem, měla jsem dost, s Terkou jsme zamávali Hintru se slovy, tak za rok znova. Musíme jet znova..
Oko se lepší:D
- yeaa!:D:D

Převlíkárna a hrabárna, to byl celej autobus...ještě jsme nakoupili tuny žvejkaček, teda aspoň ja:D a jelo se dom..Cestou z obchodu jsem při pohledu na vrcholky přemejšlela, že to bylo uplně super, zopakovala bych si to..strašně moc....Co bych ovšem změnila je obsazení profesorů, musí s náma jet Teta, prostě musí, vždyť jsme neměli koho provokovat a ona určitě neměla na koho pořvávat:D Teta je přece nepostradatelná součást všech lyžáků Gybu :D
- snb riderzz

Co víc si na příště přát? Rozhodně hezký počasí, hodně paměťovek, funkčních fotáků, Tetu, Javora (žejo Terko:D), skvělýho kouče (Ondra i Hami byli skvělí!) a spousty Red Bullu:). Hintru zdar!
-The End..

and menší video: tady

1 komentář: